Corona-virus - Update

Beste leden en ouders

We hopen dat jullie en jullie familie nog steeds in goede gezondheid zijn.

Het is ondertussen eind april en het is duidelijk dat de corona-maatregelen nog enige tijd impact zullen hebben op het dagelijkse leven.

Dit houdt momenteel in dat we spijtig genoeg nog geen Chiro mogen geven op zondag en dit al zeker tot 18 mei en heel waarschijnlijk zelfs tot 8 juni. We brengen jullie in  ieder geval direct op de hoogte wanneer we een echte datum hebben wanneer we er terug in mogen vliegen.

De nieuwe programmaboekjes zijn ondertussen afgewerkt en zullen al via e-mail verstuurd worden.  Een papieren versie zal verdeeld worden wanneer deze beschikbaar is. Een deel van het voorbereide programma valt natuurlijk weg, maar ze zullen als leidraad gelden voor als we terug starten.

Om het wegvallen van de Chiro-zondagen een beetje goed te maken, zullen we proberen om af en toe een leuke opdracht via facebook te lanceren.  Prijzen zullen er niet meer mee te winnen zijn, maar voor ons is het gewoon leuk om jullie en jullie prestaties te zien.

Voor het kamp is het momenteel nog afwachten.  De bevoegde instanties hebben gemeld dat ze die beslissing graag voor eind mei willen nemen, maar veel zal afhangen van hoe alles in de komende weken evolueert. We blijven nog steeds hopen dat we op kamp zullen kunnen gaan, maar zijn er ons ook van bewust dat wanneer het kamp mag doorgaan, dit misschien iets anders zal verlopen dan wat we gewoon zijn (minder contact-spelen, meer afstand proberen te houden, nog meer handen wassen, …..)

Wel willen we nogmaals vragen om onze website geregeld te controleren. Probeer er ook voor te zorgen dat we u via een digitale weg kunnen informeren. Dit kan op facebook door een vriendschapsverzoek te sturen naar Chiro Feniks, maar omdat posts op facebook soms verloren gaan in de massa, is er sinds kort ook de mogelijkheid om in te tekenen op een mailinglijst. Dit kan via onze website www.chirofeniks.be en zorgt ervoor dat u belangrijke informatie en het programmaboekje in uw mailbox zal ontvangen.

Ondertussen kunnen we enkel vragen om de maatregelen zo goed mogelijk op te volgen en  zorg te dragen voor elkaar.

Chiro-groeten en bedankt voor uw begrip,

Leiding van Chiro Feniks