Kennismakingsdag (verslag)

Naar jaarlijkse gewoonte stelde Chiro Feniks haar deuren wijd open op zondag 25 september.Het was tijd voor de kennismakingsdag welke dit jaar in een Disney-jasje was gestoken. We waren heel blij dat met de vele nieuwe gezichten. Het waren zelfs bijna ⅓ meer leden dan dat we normaal elke zondag verwachten op de Chiro. En dat is natuurlijk kei tof.

De kinderen werden feestelijk ontvangen in onze mooi versierde, met veel ballonnen en slingers, Chiro-lokalen . Eerst konden de leden tijdens de opening even door de buurt schreeuwen dat ze trots zijn deel uit te maken van zo’n toffe groep en daarna ging elke afdeling zijn eigen weg.

De Speelclub speelde gezellig in de sporthal spelletjes rond Disney, de Rakwi’s speelden dan weer wat hevigere spelletjes op het plein met muziek rond Disney. De Tito’s en Keti schoten pijlen op Donald Trump en deden zwaardgevechten in het thema van Narnia.

Na wat hevige spelletjes was het alweer tijd voor het 4-uurtje en konden de kinderen lekker smullen van lekkere cake gebakken door tante Hilde. Nadat hun buikje vol was, speelde de ganse groep mee aan de Disney muziekquiz. Op het einde ging iedereen even naar de sporthal om even een spelletje dikke Berta te spelen. We sloten af met de Avondvlaggengroet, waarna de kinderen naar huis konden gaan en hun ouders vertellen over hun eerste dag bij Chiro Feniks.